Over.

Persoonlijk

Leuk dat je meer wilt lezen over mij! Ik woon in Drenthe en ben 16 jaar. Ik zit in mijn examenjaar (4de) van VMBO Mavo. In mijn vrije tijd ben ik bezig met Designen, Programmeren of LeagueFM. Ik sport veel op mijn mountainbike. Hiernaast ben ik ook zoveel mogelijk bij mijn vriendin.

Websites ontwikkelen

Ik begon in groep 7/8 met het bouwen van websites, via sitebuilders, maar toen ik op een avond bij mijn oom was veranderde dit. Ik maakte kennis met programmeren. Ik vond dit zo indrukwekkend dat ik al snel zelf bezig ging. Na een korte uitleg een paar weken later. Kon ik zelf steeds meer en meer. En ik vind het nu zo leuk dat ik er zelfs een opleiding in ga doen. Volgend jaar na mijn VMBO Mavo diploma.

Grafische Vormgeving

Het begon bij een YouTube kanaal van een vriend. Ik ging met hem mee en hij ging live op YouTube. Ik probeerde hem te helpen en heb uiteindelijk vond ik het zo leuk dat ik zelf een kanaal ben gestart. Toen ontdekte ik dat elke Thumbnail (het plaatje bij de video) zelf moet worden gemaakt. Ook dat je zelf een banner, en kanaallogo nodig had. Om dit allemaal te laten maken vond ik te duur. Daarom besloot ik zelf het te doen en in het begin bakte ik er helemaal niks van, maar na een aantal jaar oefenen en ervaring. Word ik nu steeds gelukkiger van het eind resultaat.