Ervaring.

Mijn portfolio

Hieronder staan een aantal van mijn projecten. Daaronder staat een tijdlijn met mijn ervaringen. Wil je meer weten of zien neem dan zeker met mij contact op!

Tijdlijn

Deze website

Deze website is ontworpen omdat ik graag een plek wou hebben op het internet waarmee ik kon laten zien wie ik ben en wat ik kan. Ook was deze website een project waar ik weer ervaring mee kon op doen.

2021

Radio

Dit jaar ben ik begonnen met LeagueFM hier ben ik bestuur en zorg ik dat alles soepel loopt. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de marketing en het grafisch ontwerp. Ook heb ik hier mijn eigen show die ik elke dinsdag doe.

2021 - heden

Hosting

Ik heb een aantal jaar bij verschillende hostings gewerkt, vooramelijk gericht op het spel minecraft. Maar ook webhosting, vps en ect. Hier heb ik de basis van linux, network en hardware geleerd. En leren omgaan met een aantal software zoals WHMCS, Pterodactyl.

2019 - 2021

Programmeren

In 2018 begon ik echt in programmeertalen zoals HTML, CSS en PHP te gaan werken. Ik kan hier veel meer creativiteit in kwijt en het werkt het is een stuk geavanceerder de mogelijkheden zijn eindeloos.

2018 - heden

Designen

Ik heb ook al een aantal jaar ervaring met het ontwerpen van Logo's, banners en ect. Ik heb dit grotendeels mijzelf aangeleerd. En word steeds meer tevreden met het resultaat

2016 - heden

Website builders

Vanaf 2018 heb ervaring met website builders, het nadeel daarvan is dat het al snel veel koste, en het vaak niet zo goed is als ik wou. Kwaliteit is erg belangerijk maar dat kon ik niet krijgen met de website builders.

2016-2018